Menu

Persoonlijk advies in elk ontwerptraject

Wij regelen de communicatie met het theater

Altijd bereikbaar voor vragen en informatie

Easy Showtime lichtontwerp

Bij Easy Showtime bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een professioneel lichtontwerp. We zijn dan ook niet voor niets dé specialist op het gebied van toneellicht en maatwerk lichtontwerpen voor theaters, voorstellingen, evenementen en presentaties. Zo bent u altijd verzekerd van de kwaliteit die u nodig heeft om uw voorstelling of presentatie in de spotlights te kunnen zetten. Bij Easy Showtime beschikken we over een ruim netwerk aan ervaren lichtontwerpers en technici.

Voor elke klus hebben we dan ook altijd de juiste mensen beschikbaar. Dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn bewijst Easy Showtime lichtontwerp. We hebben voor elke soort voorstelling of evenement een toegankelijk en betaalbaar lichtplan beschikbaar welke past binnen elk budget. Daarbij heeft u ook nog eens de keuze uit verschillende aantrekkelijk geprijsde pakketten.

Zo kunt u kiezen voor een standaard gepersonaliseerd lichtontwerp waar enkel kleine aanpassingen in hoeven worden doorgevoerd. Maar, ook voor een geheel op maat gemaakt lichtplan voor een theatervoorstelling staat Easy Showtime voor u klaar. Het ontwerp wordt in dit pakket helemaal voor u op maat gemaakt. Zo voldoet het aan al uw wensen én die van de voorstelling of het evenement.

Professioneel Easy Showtime lichtontwerp laten maken

Bij Easy Showtime maken we het u graag makkelijk als het gaat om het laten ontwerpen van een lichtplan. Daarbij voorzien we u van een persoonlijk advies en bieden we u in elk ontwerptraject de ondersteuning die u nodig heeft. Natuurlijk zorgen we ook voor een heldere en transparante communicatie met het betreffende theater of locatie. Zo kunt u het ontwerp voor uw toneellicht met een gerust hart overlaten aan de specialisten van Easy Showtime. Een Easy Showtime lichtontwerp is veelzijdig toepasbaar.

Zo verzorgen we niet alleen een maatwerk lichtplan voor muziekconcerten of dansvoorstellingen, maar natuurlijk ook voor in het theater en op het toneel. Ook voor bedrijfspresentaties maken we op maat gemaakte lichtplannen die voor de juiste sfeer en emotie zorgen. Ongeacht het onderwerp of thema. We zijn steeds weer op zoek naar innovatie en verbetering.

Een Easy Showtime lichtplan staat garant voor maatwerk van uitstekende kwaliteit. Toch zijn onze diensten met meer dan 50 kant en klare ontwerpen of maatwerk altijd toegankelijk en laag geprijsd. Neem vrijblijvend contact met ons op als u interesse heeft in een Easy Showtime lichtontwerp.