Menu

Persoonlijk advies in elk ontwerptraject

Wij regelen de communicatie met het theater

Altijd bereikbaar voor vragen en informatie

Lichtplan voor een theatervoorstelling

Bij Easy Showtime bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een lichtplan voor een theatervoorstelling. Ons team van ervaren lichtontwerpers en technici staan daarin graag voor u klaar. Zo kunt u altijd beschikken over een professioneel lichtplan welke geheel aan uw wensen voldoet. Uiteraard betaalbaar en beschikbaar voor elk budget. Een lichtplan voor een theatervoorstelling kunt u dan ook met een gerust hart overlaten aan het team van Easy Showtime.

Licht is een onmisbare factor op het gebied van theater en cabaret. Het geeft elke scène en situatie de juiste sfeer en ambiance mee. Daarnaast zorgt een goed lichtplan ervoor dat het publiek op de juiste manier betrokken raakt bij het toneelspel. Licht kan een situatie de juiste emotie meegeven, zorgen voor een dramatisch effect of special effects extra benadrukken.

Ook kan er met een lichtplan voor een theatervoorstelling extra aandacht worden gelegd op een specifieke gebeurtenis welke onderdeel uitmaakt van het verhaal. Een Easy Showtime lichtontwerp kan in verschillende pakketten worden aangeboden. Zo kiest u altijd het lichtplan wat aan uw wensen én die van de theatervoorstelling voldoet. Natuurlijk altijd toegankelijk en voorzien van een scherpe prijs.

Professioneel lichtplan laten ontwerpen voor een theatervoorstelling

Bij Easy Showtime beschikken we over een ruime ervaring als het aankomt op lichtontwerpen voor in het theater of op het toneel. Maar, ook voor diverse soorten presentaties, muziek en dans evenementen of voorstellingen staan we voor u klaar. Daarbij voorzien we u altijd van een maatwerk service en denken we graag met u mee. We hebben dan ook altijd de beschikking over diverse lichtontwerpers en technici die hun vakgebied goed verstaan.

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor een persoonlijk advies. Het lichtplan voor een theatervoorstelling kan op deze manier geheel worden afgestemd aan de specifieke voorstelling. Onze ontwerpen zijn geschikt voor elk budget. Zo kunt u al gebruik maken van professioneel toneellicht voor een vaste lage prijs. Ook maatwerk is mogelijk tegen een aantrekkelijk tarief. Daarbij bent u altijd verzekerd van een uniek ontwerp en staan we 7 dagen per week voor u klaar.

Uiteraard is een afspraak op nader te bepalen locatie mogelijk, maar een telefonisch adviesgesprek behoort ook tot de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie wenst over een maatwerk lichtplan voor een theatervoorstelling.