Menu

Persoonlijk advies in elk ontwerptraject

Wij regelen de communicatie met het theater

Altijd bereikbaar voor vragen en informatie

Podium en evenemententechnicus gezocht

We representeren een jong en enthousiast team van echte kenners op het gebied van maatwerk lichtontwerpen. Easy Showtime is dan ook dé specialist op het gebied van professioneel toneellicht. Maar, onze ervaren medewerkers zijn tevens inzetbaar als het gaat om lichtplannen voor diverse soorten andere voorstellingen en evenementen. Daarbij kunt u denken aan theatervoorstellingen, toneel, cabaret én muziek of dans. Ook voor zakelijke presentaties leveren we op maat gemaakte oplossingen voor wat betreft het licht.

Dit doen we aan de hand van een persoonlijk advies welke op nader te bepalen locatie mogelijk is of als telefonisch plaats kan vinden. We streven daarbij altijd naar het leveren van een persoonlijke service die 7 dagen per week bereikbaar is. Onze lichtontwerpen omvatten kant en klare plannen, maar ook specifiek maatwerk behoort tot de mogelijkheden. Bekijk de vacature voor podium en evenemententechnicus onder gezocht voor inhoudelijke informatie.

Werken bij Easy Showtime lichtontwerp

We ontwerpen en realiseren lichtplannen voor uiteenlopende evenementen en theatervoorstellingen. Een lichtplan voor een theatervoorstelling van Easy Showtime staat dan ook altijd garant voor professionele kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Onze lichtontwerpen zijn dan ook toegankelijk en passend in vrijwel elk budget. We vinden dan ook dat iedereen in staat moet kunnen zijn om een fantastische theatervoorstelling neer te zetten op het gebied van licht. Juist dat zorgt voor een prettige ambiance die aansluit bij het onderwerp van de presentatie of toneelvoorstelling.

Easy Showtime lichtontwerp ontlast en ontzorgt haar klanten graag. Dit doen we door het leveren van maatwerk service waarbij we onze klanten in elk proces van de juiste ondersteuning voorzien. Of dat nu gaat om het realiseren van toneellicht of een ander professioneel lichtontwerp.