Menu

Persoonlijk advies in elk ontwerptraject

Wij regelen de communicatie met het theater

Altijd bereikbaar voor vragen en informatie

Toneellicht laten ontwerpen door Easy Showtime

Bij Easy Showtime staan we graag voor u klaar als u op zoek bent naar professioneel toneellicht voor uw voorstelling of presentatie. Daarbij voorzien we u altijd van een persoonlijke service waarbij het leveren van kwaliteit altijd hoog in het vaandel staat. Toch hoeft een passend ontwerp voor toneellicht niet duur te zijn. Bij Easy Showtime hanteren we dan ook altijd een aantrekkelijk tarief dat past binnen elk budget.

Een maatwerk ontwerp is dan ook voor iedereen toegankelijk. Voor het laten ontwerpen van passend toneellicht bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. Het toneel is het middelpunt van elke voorstelling. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om een bedrijfspresentatie, een toneel of theatervoorstelling. Het podium is een verzamelplaats voor interessante gebeurtenissen. Daar speelt het verhaal zich immers af.

Reden te meer om deze te voorzien van een goed lichtplan. Zonder het juiste toneellicht is de voorstelling niet alleen minder goed zichtbaar, maar kan het publiek zich ook moeilijker inleven in de specifieke situatie. Dat geldt ook voor de mimiek, expressies en uitdrukkingen van de toneelspelers. Met het juiste toneellicht van Easy Showtime zorgt u altijd voor de juist sfeer en ambiance, ongeacht de situatie die nagebootst moet worden.

Plan voor toneellicht laten maken

Een Easy Showtime lichtontwerp staat altijd garant voor een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Binnen onze ontwerpen bieden we zelfs meer dan 50 kant-en-klare lichtplannen aan welke geschikt zijn om te gebruiken als toneellicht. Maar, ook als het lichtplan meer specifiek moet zijn staan we voor u klaar. Door onze ruime ervaring in de branche kunnen we u altijd voorzien van een persoonlijk advies.

Daarvoor kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Uiteraard is een afspraak op nader te bepalen locatie ook mogelijk. Waarna er een plan voor het toneellicht ontworpen kan worden. Of dat nu gaat om een lichtplan voor een theatervoorstelling, een zakelijke presentatie of een muzikaal evenement. Ons ervaren team zorgt er altijd voor dat het betreffende toneel wordt voorzien van een treffend lichtplan welke de voorstelling op een positieve manier ondersteund.

Tevens garanderen we u een betaalbaar lichtplan welke passend te maken is voor elk budget. Uiteraard denken we daarin ook graag met u mee.